maanantai 19. joulukuuta 2011

Alle neljä viikkoa...

Taas on yksi vauhdikas viikonloppu takana. Perjantaina paikalta puuttui ohjaaja, eli teosta käytiin läpi laulaen orkesterin kanssa. Lauantaina puolestaan olivat paikalla vain näyttelijät ja ohjaaja, eli musiikillinen johto ja kuri puuttui. Silloin saatiin ripustettua myös Tuhkimon keinu kattoon lavan ylle ja tottakai suurin osa näyttelijöistä kävi sen testaamassa... 
Sunnuntai oli onneksi hyvä ja tehokas treenipäivä, jossa kaikki olivat mahdollisuuksiensa mukaan alusta loppuun ja keskittyivät suurimman osan ajasta ihan kiitettävästi.

Toista puoliaikaa jauhettiin viikonloppuna niin paljon, että tänään se liikkui oikeastaan paremmin kuin ensimmäinen. Alle neljä viikkoa aikaa saada kaikki epäkohdat kuntoon, repliikit muistiin, hiottua ilmaisu, näyttelijät orkesterin kanssa saumattomasti yhteen ja kaikki tekniikka, lavastus, puvustus ja tarpeisto haltuun. Ihan hirveästi on vielä tehtävää, mutta eiköhän tästä selvitä.

Käsiohjelman suunnittelu tekee tästä jotenkin todellista. Sieltä se nyt tulee, eikä nämä treenit oikeasti jatku loputtomiin. Muutaman ihmisen käytöksessä näkyy tämä herääminen, keskittyminen on parantunut ja yritystä tullut enemmän.








Huomenna treenataan musapuolta, jotkut biisit ovat vielä aika hukassa.
"Mikä kappale tää on? En mä oo kuullu tätä ikinä!"

Joululomalla treenataan seuraavan kerran koko porukalla ja ahkerasti.

Lippuja on muuten mun käsittääkseni jo myynnissä, sieltä vaan ostelemaan johonkin niistä kolmestatoista näytöksestä!

- Sonja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti