maanantai 17. lokakuuta 2011

Treenit rukousaulassa

Edistystä tapahtuu! Toinen puoliaika on saavutettu ja kahlattu läpi lukien, vaikka näyttelijöitä puuttui, eikä kukaan osannut vielä väliajan jälkeisiä kappaleita. Ensimmäisen puoliajan finaali sai tanhutaustaisen näyttelijän suunnittelemat koreografiat, joita näyttelijät kävivät läpi monia kertoja ja sekosivat askeleissaan vielä juuri ennen kotiin lähtöäkin. Harjoitukset pidettiin "rukousaulassa" (eli siis siinä lukion ja yläasteen välisessä tilassa auditorion edessä), koska salin toisen puoliskon "pesismeteli" (eli sählytreenit) häiritsivät herkän ohjaaja-Lassemme sielunelämää.

Treenit alkoivat tänään kaikilla yhdeltä opettajien koulutuksen takia ja jatkuivat neljä tuntia. Toisen puoliajan ja mahtavan koreografian lisäksi käytiin läpi ensimmäinen puoliaika aika loppuun, skipattiin pari sivua ja lopetettiin päivä ensimmäisen puoliajan finaaliin.

Ainakin näin ulkopuolisen silmin näyttää todella hyvältä, aikaa on vielä paljon ja edistyminen kerta kerralta näkyvämpää. Näyttelijät (ja ohjaaja) alkavat pikkuhiljaa oikeasti saada jutusta kiinni, pukusuunnitelmia tulee ihanaiselta Heliltä solkenaan ja orkesterikin kai edistyy ihan kiitettävästi. Tammikuuhun on riittävästi aikaa, viikonlopputreenejä tulee ja produun tuli mukaan vielä yksi laulunopettaja, mikä on hyvä niiden parin muun urakkaa ajatellen.





puniksen viitta vaihtui patalapusta ohjaajan takkiin



sori kamala laatu, mutta tää kuvaa mun mielestä treenien loppuvaiheen vireystasoa aika hyvin..


harjoituksissa ei vahingoitettu eläviä marsuja, vain (prinssien mukaan) turkkilaiselle miehelle haisevia hanskoja!

 tähän mennessä valmistuneet mahtavat pukusuunnitelmat (c) Heli Salomaa!

Sonja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti