sunnuntai 2. lokakuuta 2011

Eka Treeniviikonloppu!

Lauantaina sekä orkesteri, että näyttelijät aloittivat kello 10 ja paikalla oltiin yli neljän. Sunnuntaina oltiin hieman ennen kymmentä roudaamassa orkesterin kamoja saliin yhteisharjoituksia varten ja kotiin lähdettiin hieman ennen neljää. Itse olen ainakin ihan kuolemanväsynyt, ja koko viikonlopun intensiivisesti työskennelleet näyttelijät, soittajat, ohjaaja ja orkesterinvetäjä voivat luultavasti allekirjoittaa saman, viimeistään huomenna viideltä loppuvien treenien jälkeen...

Lasse ja prinssit


Susi ja Punahilkka

Silloin pojat eivät ole lavalla...

Omaa kivaa.

Punis strippaa, eli luovuttaa viittansa, leipurille.

Suuri osa näyttelijöistä!

Salaperäinen mies, leipuri ja viisi kultakolikkoa.


Huomatkaa noidan ihana kävelykeppi.


"Mummo, miksi sinulla on noin suuri suu?"

Prinssien tuska ja heppaleikit jumppakepeillä.

Lauantaina treenit olivat vielä erikseen, näyttelijät karmeiden taustanauhojensa kanssa ja orkesteri omassa tahdissaan. Lasse otti mm. prinssit, Noidan ja Suden ja Punahilkan yksityisohjaukseen, sillä välin kun muut harjoittelivat omia kohtiaan tai kävivät koko juttua alusta läpi. Näyttelijät edistyivät huimasti ja menivät vielä tunnollisesti lavalle sanoakseen "Mitä mun pitikään tehdä?", kun mentiin kohtiin, joita ei aiemmin oltu treenattu.

Koko porukan yhteishenki on hyvä, läppä lentää ja treenejä on ihan mielettömän kivaa seurata. Odotan niin paljon ensi-iltaa ja valmista musikaalia...

- Sonja

Sunnuntaina treeneissä oli ekaa kertaa yhdistetty orkesteri ja näyttelijät. Kuten jo Sonja totesi, lauantaina oltiin edistytty paljon mutta tämänpäiväinen toi uusia haasteita mukaan, sillä valmiit taustanauhat heivattiin orkesterin tieltä. Tarpeeksi kauan kun veivattiin samaa kohtaa, niin alkoi taas sujumaan. Lavalla saatiin jo esimakua musikaalin puvustuksesta esim prinssien housut hauskuuttivat, tuhkimon tylliunelmalla harjoiteltiin näyttävää kaatumista ja ilkeällä sisarpuolella nähtiin melkein valmis leninki.
Tauko oli paikallaan ja ruokaillessa huonon läpän lisäksi lensi myös mandariinit sun muut. Mahat täynnä oli hyvä jatkaa harjotuksia! Kohtauksia saatiin käytyä niin pitkälle että puoliväli jo häämöttää. Lopuksi keräännyttiin keskustelemaan mm. aikatauluista, ja pitkä päivä oli hyvä lopettaa Lassen kultaisiin sanoihin: "Musikaali on kuin parisuhde". :--)


Julkaisukelpoinen? Noh näittepä sentään ne kuuluisat legginsit :D


Tuhkimo rakastui tylleihinsä


Kyllä nyt suu napsaa!


"Näkemiin herra susi!"

- Roosa, Noora, Saimi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti